Bedrijfsactiviteiten

Omschrijving
Treed binnen in de wereld van Cenzaa en beleef een gevoel van rust en welzijn. Laat uw zintuigen aangenaam verrassen. Tijdens een Cenzaa Salon Experience of in huiselijke sfeer wordt u meegevoerd door de reis van exceptionele Cenzaa producten.

Wellness, huidverbetering en healthness is het totaalconcept waarmee Cenzaa zich onderscheidt. Het samenspel tussen de intensieve behandelingen, sensationele geuren en exceptionele producten, zorgen voor een ultiem gevoel van welbehagen en maximale huidverbetering!
Workshop(s)
Door haar ervaring weet Cenzaa dat langdurige partnership met professionele salons het beste biedt voor beiden. Voor u, als salon, én voor Cenzaa. Daarom biedt Cenzaa u als gediplomeerd schoonheidsspecialist de ultieme uitdaging om samen te bouwen aan uw vakkundige salon!

Cenzaa biedt u een totaalconcept van ultieme beleving en maximale huidverbetering. U kunt geschoold worden aan de Cenzaa Academy waar wij u naar het hoogste kennisniveau zullen coachen zodat u met uw salon kunt groeien naar het level van een Cenzaa ‘Quality Salon’!

Aan de Cenzaa Academy kunt u de opleiding tot Wellness Expert volgen waarna u uzelf kunt profileren als unieke Wellness Salon met de ultieme Cenzaa Face, Body & Soul Wellness belevingen. Binnen de Academy kunt u zich verder ontwikkelen en uw ambities waar maken op het gebied van huidverbetering als Advanced Skin Salon.
Bedrijfsgrootte
11 - 50 personen