Bedrijfsactiviteiten

Omschrijving
Ries Cosmetics is een innoverend bedrijf op het gebied van schoonheid en cosmetica. Ries Cosmetics heeft haar produkten ontwikkeld vanuit de filosofie dat een goede vitaliteit zorgt voor een vitale huid. Vanuit deze visie laten wij onze produkten als crèmes en serums perfect op elkaar aansluiten. Onze produkten zijn 100% natuurlijk en dermatologisch- en dierproefvrij getest.
Ries heeft de primeur van een neutral crème zonder toevoeging van parfum, kleurstoffen en op basis van natuurlijke conserveringsmiddelen waarin pure, zuivere kruidenextracten zijn toegevoegd. Ries voldoet aan de strengste normen.

Onze produkten werken, in tegenstelling tot de reguliere cosmeticaprodukten, niet slechts schoonheid bevorderend, maar pakken ook de onderliggende oorzaken aan en zorgen hierdoor ook voor huidverbetering (rimpels, wallen, acné, couperose, pigmentatie). Hierdoor zijn de resultaten ongekend.
Workshop(s)
Elke dag een workshop van 16.00 uur tot 17.00 uur!!

Zo Binnen Zo Buiten

Deze lezing wordt gegeven door Richard van Nessen, acupuncturist en een begrip binnen de Chinese geneeskunde en daardoor binnen zijn vakgebied een graag geziene spreker in binnen- en buitenland. Daarnaast is Richard ontwikkelaar van Ries Cosmetics, een integrale 100% natuurlijk cosmeticalijn met op elkaar afgestemde producten, die de brug slaat tussen huidverzorging naar huidverbetering. Deze lijn bestaat uit voedingssupplementen, serums en crèmes. Bovendien geeft Ries Cosmetics trainingen in diagnostiek, serums op maat maken en Aesthetic Needling (cosmetische acupunctuur).

In deze lezing gaat Richard in op hoe het inwendige lichaam zich projecteert op de huid en hierdoor de kwaliteit van de huid bepaald. U moet hierbij bijvoorbeeld denken aan de invloed van hormonale processen, lifestyle en voeding. Deze factoren zijn van invloed op onder andere het verouderingsproces. Om dit proces te vertragen is een goede diagnose in combinatie met een integrale aanpak van belang.

Laat u meenemen in een boeiende lezing door een enthousiaste Richard van Nessen.
Bedrijfsgrootte
-

Nieuws

Geen nieuwsberichten aanwezig

Multimedia

Geen multimedia aanwezig